Vilanova VIU el comerç

Novembre 2011

Plaça de la Vila

Presentació Viu Comerç a la Pl. de la Vila

A la Fira de Novembre i amb motiu de presentar la nova marca de l’associació comercial, el centre de Vilanova i la Geltrú es va convertir en una festa de música i de color, on es van representar com mai els valors del comerç. Des de l’inici amb la nostra nit blanca, la Vilanova Shopping Night que va començar divendres, a totes les activitats que es van desenvolupar durant els tres dies de Fira. Un punt d’inflexió que no és més que l’inici d’una nova etapa pel comerç de la ciutat.

L’activitat comercial representa més del 20% de l’activitat econòmica de la nostra ciutat, el sector més ampli, i enguany des de l’associació només podem agrair la gran col•laboració de tots i cada un dels que heu participat en aquesta festa del comerç. Gràcies especialment als associats que han treballat per l’èxit, als col•laboradors que han bordat amb la seva feina tots i cada un dels espais i gràcies a tot el departament de promoció econòmica que tenen un equip fantàstic que ens ha facilitat tota la organització.

Esperem seguir treballant per donar a Vilanova i la Geltrú el mimo de capitalitat comercial que demana i seguir mantenint el millor centre comercial a cel obert entre Barcelona i Tarragona.

Ara més que mai, sigues VIU, compra a Vilanova i la Geltrú!! Gràcies de tot cor als que heu participat en aquesta bocanada d’il·lusió.

VIU COMERÇ .- Junta Directiva